Stránky

Kreativní interiér Lauren Santo Domingo

Miluju kreativní lidi, kteří své nápady umí obchodně využít. Líbí se mi tvůrčí prostředí vymezené technologickými hranicemi. A tohle všechno vidím v interiéru editorky americké Vogue (jehož web je zdrojem všech fotek) Lauren Santo Domingo.

Elegantní plavovláska si výplody své kreativní mysli od dětství zapisuje do malých roztomilých bločků a zdá se, že se jí to vyplácí.

Jedním důkazem za všechny je založení internetového obchodu s luxusní módou Moda Operandi, který módním fanynkám zaručuje přístup k ještě horkým kolekcím světových návrhářů.

Svěží, nápadité, luxusní. Přesně jako její newyorský apartmán:

Obývací pokoj, kterému dominuje Warholův Mao, už dneska vypadá úplně jinak. Je z něj totiž pokojíček ročního chlapečka, kterého má Lauren s manželem Andreasem. Ten je dědicem miliardářské rodiny, která v Kolumbii vlastní největší pivovar v zemi.
Pracovna zařízená podle slov Lauren v rokokovém stylu zámečku Petit Trianon Marie Antoinetty. Něžné květiny, barevné pastelky, elegantní MacBook a hora zápisníků a "schratchbooks" nebo-li výstřižkových alb, kam si Lauren zapisuje osvícené nápady a lepí inspirativní obrázky. Dokonale ženský eklektismus.
LSD je vášnivou čtenářkou, která své literární zkušenosti ráda předává dál. Půjčované knížky se ale prý jen zřídka vrátí zpět, postěžovala si Lauren. Knihovna odráží její práci: Gucci, The Fashion Book, kolekce Vogue, Yves Saint Lauren, ale také lásku k designu a umění: Andy Warhol, Paul Klee und das Bauhaus, Max Ernst
Lauren má s manželem oddělené koupelny, které si nemůže vynachválit. Moc se mi líbí dlouhá odkládací plocha, ve které hraje umyvadlo jen vedlejší roli. Dokonalé kosmetické odkladiště mých snů. Lauren ho využila především pro novou řadu bio kosmetiky Tata Harper.
Detail rozkošné mističky, do které si Lauren každý den při očistě těla ukládá drobné šperky. Stylová editorka, se řídí heslem, že, diamanty ve dvaceti jsou zbytečnost, ve čtyřiceti nutnost. "Třicítka je tak ideální věk na mixování luxusních kousků s nápaditou bižuterií," říká Lauren. A mně se to moc líbí. Už se totiž těším na tu třicítku:))

Žádné komentáře

Okomentovat

Těším se vaše názory, postřehy a připomínky, které mě motivují psát dál:)